Overslaan en naar de inhoud gaan

MAATWERK VOOR ONDERHOUD

In bedrijven en openbare gebouwen dienen vaak onderhoudswerkzaamheden aan de verwarming, airconditioning of het sanitair te worden uitgevoerd en dit vereist aangepast materiaal. Hijsoplossingen, loopbruggen, antivalbeveiliging, ... Afhankelijk van de uit te voeren taken heeft u specifiek professioneel klimmateriaal nodig dat u bij Echelle Européenne vindt.

Aangepast klimmateriaal, essentieel voor onderhoudswerkzaamheden

Of het nu om collectief of preventief onderhoud gaat, in elk gebouw kunnen werkzaamheden aan de verwarming, het sanitair of de airconditioning nodig zijn. Om dit soort werk zonder risico uit te voeren en om vallen van hoogte te voorkomen, is het essentieel dat u over het juiste en aangepaste materiaal beschikt.

Dit kan tijdelijk materiaal zijn zoals trapladders, steigers of ladders, maar ook permanente producten zoals kooiladders op daken, borstweringen of loopbruggen.

Een offerte aanvragen

Uiteraard moet al dit materiaal regelmatig worden gecontroleerd en gebruikt door bekwame professionals. Het moet ook voldoen aan de huidige normen en voorschriften.

Welke aangepaste klimmaterialen voor uw onderhoudswerkzaamheden?

Voor onderhoudswerkzaamheden aan de verwarming, het sanitair of de airconditioning hebt u verschillende soorten klimmaterialen nodig. U zult bijvoorbeeld tijdelijke klimmaterialen nodig hebben zoals ladders, maar ook toegangstrappen of loopbruggen. Het dak van het gebouw moet gemakkelijk en snel bereikbaar zijn en daarom is het belangrijk dat u voor kooiladders kiest.

Naast dit type materiaal vereisen deze onderhoudswerkzaamheden praktische hijsoplossingen om comfortabel op hoogte te kunnen werken. Bij Echelle Européenne bieden wij u bijvoorbeeld handbediende of zelfrijdende hoogwerkers die licht en bestendig zijn. Daarmee kunt u al uw onderhoudswerkzaamheden veilig uitvoeren tot een hoogte van 3,50 meter. U hebt ook liften nodig zoals onze Super Hoist om al het zware materiaal zoals boilers of airconditioners gemakkelijk te kunnen vervoeren.

Een offerte aanvragen

Om deze onderhoudswerkzaamheden veilig uit te voeren en vallen van hoogte te voorkomen zijn collectieve en individuele beschermingsmiddelen eveneens onmisbaar. Voor de vaste uitrusting kunt u kiezen voor leeflijnen, verankeringen en permanente borstweringen. Wat de persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) betreft, zijn harnassen, vanglijnen, karabijnen en helmen essentieel om zonder risico’s op hoogte te werken.

Echelle Européenne, expert in uw klimmateriaal op maat

Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van klimmaterialen kunnen wij u hoogwaardige gepersonaliseerde oplossingen bieden voor al uw onderhoudswerkzaamheden. Ons assortiment omvat tijdelijke toegangsproducten zoals ladders, trapladders en loopbruggen, maar ook hijsoplossingen en veiligheidsproducten zoals collectieve en individuele beschermingsmiddelen.

Dankzij onze materialen kunt u uw onderhoudswerkzaamheden aan de verwarming, het sanitair en de airconditioning comfortabel en in alle veiligheid uitvoeren. U kunt onze experts ook om advies vragen bij het kiezen van het meest aangepaste materiaal voor uw situatie en uw producten snel ontvangen. Ons studiebureau zet zich in om steeds innovatievere producten te ontwerpen in functie van de gebruiksvereisten zodat u kunt profiteren van de meest efficiënte materialen op de markt.

Een offerte aanvragen

Op het gebied van valbeveiliging voeren wij naast de levering en installatie van uw producten ook jaarlijkse controles uit. Onze experts kunnen ook onmiddellijk ingrijpen in geval van een storing of als u onderhoud aan deze materialen nodig hebt.

HEEFT U VRAGEN OF WENST U VRIJBLIJVEND
INFO VOOR UW PROJECT?

Facebook Pinterest