Overslaan en naar de inhoud gaan

MAATWERK VOOR DE BOUWSECTOR

Platform en ladder voor toegang tot bouwputten, beveiligde ladder voor toegang tot hoger gelegen verdiepingen of daken, uiterst licht verrolbaar platform type PIR, beveiligde ladder voor koepels... de klimmaterialen voor de bouwsector beperken zich niet langer tot ladders en trapladders. Ontdek al onze toegangsoplossingen op maat specifiek voor de bouwsector.

Toegangsmateriaal op maat aangepast aan elke fase van uw bouwproject

Elke bouwwerf wordt verdeeld in drie hoofdfasen:

  • Infrastructuurwerken inclusief grondwerken;
  • De oprichting van het gebouw;
  • De installatie van de apparatuur.

Voor het goede verloop van de werkzaamheden zijn in elke fase van de bouwwerf verschillende klimmaterialen nodig, zowel voor de toegang tot het gebouw, de beveiliging van de werf en de werknemers als het in overeenstemming brengen van het gebouw met de geldende normen. Tijdens de bouwfase zult u een tijdelijke uitrusting nodig hebben, terwijl u aan het einde van de werkzaamheden permanente oplossingen zult moeten installeren om uw gebouw te beveiligen.

Een offerte aanvragen

Bij Echelle Européenne bieden wij alle middelen voor toegang tot hoogtes in de bouwsector (tijdelijk en permanent) die u nodig hebt. Voor de grondwerken kunt u kiezen voor eenvoudige ladders en toegangsplatformen om af te dalen tot de funderingen. Voor de oprichting van het gebouw bieden we u rolsteigers, professionele trapladders en werkplatformen aan.

Omdat werken op een bouwplaats risico’s inhoudt, hebben we besloten onze catalogus uit te breiden met collectieve of individuele veiligheidsuitrustingen zodat u in alle veiligheid kunt werken. Zo vindt u in ons assortiment borstweringen of leeflijnsystemen, maar ook harnassen, helmen en verbindingslijnen.

Een offerte aanvragen

Aan het einde van uw bouwproject moet u een aantal permanente klimmaterialen installeren zoals bijvoorbeeld brandladders/vluchtladders, opdat uw gebouw aan de huidige normen en voorschriften zou voldoen. U kunt dan kiezen voor kooiladders maar ook permanente borstweringen of een leeflijnsysteem om de toegang tot het gebouw te beveiligen.

Waarom kiezen voor Echelle Européenne voor uw toegangsmiddelen op maat voor de bouwsector?  

Echelle Européenne is al meer dan 30 jaar specialist in klimmaterialen en biedt u producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We beperken de kosten tot een minimum zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze materialen, zodat u kwaliteitsproducten krijgt tegen de beste prijs.

We stemmen onze toegangsoplossingen af op uw behoeften en de beperkingen van uw bouwplaats. Dankzij Echelle Européenne profiteert u van een krachtige en volledig personaliseerbare uitrusting die voldoet aan de huidige normen en voorschriften. Naast het leveren en installeren van uw klimmaterialen kunnen onze experts snel ingrijpen als er onderhoudswerkzaamheden nodig zijn.

Dankzij onze vijftigtal verkooppunten in Europa en Canada kunnen wij snel leveren, waar u zich ook bevindt. Dankzij deze structuur kunnen wij ook lokale diensten aanbieden en een vertrouwensrelatie met onze klanten opbouwen. Als u deskundig advies of een snelle offerte nodig hebt, kunt u ons eender wanneer contacteren en wij zullen ons uiterste best doen om zo snel mogelijk te reageren.

Voorbeelden van onze oplossingen op maat specifiek voor de bouwsector

Ergonomie, collectieve valbeveiliging en directe aanpassing aan de gebruiksomgeving zijn de ontwikkelingsassen van de nieuwe producten van Echelle Européenne voor de bouwsector. 
Al meer dan 30 jaar verdeelt en ontwikkelt het netwerk van Echelle Européenne klimmaterialen specifiek voor de bouwsector in overeenstemming met de lastenboeken van de grote bouwconcerns.

De grote verscheidenheid van risico’s op verschillende bouwplaatsen leidt tot een behoefte aan materialen die nog niet op de markt beschikbaar zijn. Echelle Européenne ontwikkelt via haar netwerk van specialisten en haar studiebureau werkoplossingen die specifiek zijn voor elke bouwsector.
Ontdek voorbeelden van op maat gemaakte producten voor de sector van de ruwbouw en afbouw:

  • VEILIGE TOEGANG TOT BOUWPUTTEN EN SLEUVEN VAN GRAAFWERKZAAMHEDEN
  • SPECIAAL UITERST LICHT INDIVIDUEEL VERROLBAAR WERKPLATFORM VOOR DE BOUWSECTOR
  • VEILIGE TOEGANG TOT DAKEN EN HOGER GELEGEN VERDIEPINGEN
  • VEILIGE TOEGANG TOT LAADVLOEREN VAN VRACHTWAGENS

Ze vertrouwen ons

De materialen van Echelle Européenne worden gebruikt voor de bouw en renovatie van individuele huizen of appartementen en particuliere of openbare gebouwen. Wij werken dus met particulieren en professionals, maar ook met verschillende grote groepen en bekende bedrijven zoals Eiffage, Strabag, Verelst, Cordeel, Bouygues, Vinci, Spie, Houben… 
Ze zijn verleid door de kwaliteit van onze materialen en onze prestaties en hebben gekozen voor onze tijdelijke of permanente klimmaterialen voor hun bouw- of renovatiewerkzaamheden. Waarom u niet?

HEEFT U VRAGEN OF WENST U VRIJBLIJVEND
INFO VOOR UW PROJECT?

Facebook Pinterest